KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Dogan Sitesi Ortaokulu

03444212014
DOĞAN MAH. ÜNİVERSİTE SK. NO 5/1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen; öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı olduğu, teknolojiyi etkili bir biçimde kullanabilen, öğrenmeyi öğrenen, bilgiyi üreten, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir okul olmaktır.
Misyon
İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu, öz güveni olan, araştırıcı, sorumluluk sahibi iyi bir insan olarak orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08:35 / 14:35
HER YARIM SAATTE SERVİS BULUNMAKTADIR.
ELBİSTAN TÜRKİYE´NİN SAYILI İLÇELERİNDEN BİRİDİR. 150.000 NÜFUSLU BİR İLÇEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTADIR. EÜAŞ İŞÇİ LOJMANLARI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. ELBİSTAN MESLEK YÜKSEK OKULU İLE AYNI YERDE BULUNMAKTADIR.
Tübitak Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları